Qui som

Amb més de 35 anys d’experiència en el sector, Plàstics Blanes és una empresa familiar que neix amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats específiques de tractaments d’aigua. Un sector que ens permet complir els somnis de molta gent i facilitar la seva vida.  

A Plàstics Blanes creiem que cada projecte és únic i especial, és per això que oferim un tracte personalitzat a tots els nostres clients i ens adaptem a les seves necessitats. Comptem amb un equip de professionals amb més de 20 anys d’experiència en el sector que avalen tots els nostres serveis i projectes.

Si per una cosa destaquem, és per l’elaboració de projectes de regs automàtics i personalitzats per cada client i per la realització de projectes de piscines de fibra de polièster, tenint en compte sempre, les necessitats i gustos de cada persona. És per això que disposem d’una àmplia gama de productes, tots ells relacionats amb l’aigua: des de tractaments d’osmosi inversa, descalcificadors, piscines de fibra de polièster o dipòsits d’acumulació d’aigua, entre molts altres.  

Plàstics Blanes complim els teus somnis i treballem amb l’objectiu de trobar la teva satisfacció.